Bonig diu que el Govern central "ja ha posat diners" per al transport i exigeix a Puig i Ribó el Pla de Mobilitat
Bonig diu que el Govern central "ja ha posat diners" per al transport i exigeix a Puig i Ribó el Pla de Mobilitat PPCV

Així figura en una esmena transaccional a la qual va presentar en el seu moment Ciutadans, que arreplegava eixa dotació de 10 milions, i que assenyala en el cas de València que l'aportació estatal "serà complementària a la qual efectuen la Generalitat i les administracions locals afectades, sense que l'import d'aquest puga ser inferior a la de l'exercici precedent i a la qual realitza l'Estat".

A més, assenyala que mentre no hi haja una llei del transport urbà col·lectiu, al final de l'exercici s'avaluarà l'impacte de les aportacions del conjunt de les administracions sobre l'equilibri financer del sistema de transport" i "es podrà promoure, si escau, un increment anual màxim de 10 milions d'euros de l'aportació estatal respecte a l'any precedent en 2019 i en 2020".

Bonig ha indicat que, més enllà de la proposta de Ciutadans, el PP no es queda "amb una foto fixa d'enguany" perquè el transport públic es presta "tots els dies i tots els anys" i continuarà en 2019, 2020 i més enllà, per la qual cosa han apostat "pel mitjà i llarg termini", fins a aconseguir eixos 60 milions en tres anys.

Ha destacat que han treballat "de manera silenciosa fins al final pels interessos dels valencians" i "les fotos i els reconeixements venen després". "És una gran notícia, és molt bona per a València i la seua àrea metropolitana", ha dit, assenyalant que confia en el suport de Ciutadans i instant PSPV i Compromís a votar a favor d'eixa esmena.

Consulta aquí más noticias de València.