Bonig sobre el futur d'Agramunt: "És una decisió del grup popular en el Senat, estarem al que decidisca"
Bonig sobre el futur d'Agramunt: "És una decisió del grup popular en el Senat, estarem al que decidisca" TWITTER AGRAMUNT

"La setmana que vé es reuniran per a adoptar les mesures oportunes, és una decisió que correspon al grup popular en el Senat, nosaltres estarem al que decidisca el grup popular en el Senat", ha dit en declaracions als mitjans de comunicació.

La direcció del PP de la Cambra alta s'ha citat dimarts que ve amb Agramunt per a escoltar les seues explicacions sobre la investigació i les sancions del Consell d'Europa contra ell i decidirà si pren o no alguna mesura.

La reunió tindrà lloc abans del ple de la setmana que vé. La direcció del grup, encapçalada pel portaveu, José Manuel Barreiro, i el secretari general, Javier Arenas, escoltarà les explicacions del parlamentari una vegada que la Comissió de Regles del Consell ha decidit imposar-li sancions per infringir "seriosament" el Codi de Conducta, sancions que són ja efectives perquè entren en vigor el dia en què s'aproven.

En concret, durant deu anys no podrà exercir les tasques d'observador electoral ni ser designat president o vicepresident d'una comissió o subcomissió de l'Assemblea del Consell d'Europa. La sanció afecta també aspectes institucionals, ja que se li priva de formar part de delegacions de l'Assemblea i tampoc podran realitzar preguntes al Comité de Ministres del Consell d'Europa, òrgan de decisió del Consell format per ministres d'Exteriors dels països membres.

Consulta aquí más noticias de València.