Puig diu que l'anunci d'inversió del Govern en el transport metropolità de València és "una fake news"
Puig diu que l'anunci d'inversió del Govern en el transport metropolità de València és "una fake news" @GENERALITAT

En declaracions als mitjans, ha indicat que el transport metropolità de València viu una situació "absolutament anòmala" perquè "el que li pertany en una situació de justícia equitativa" són 38 milions d'euros d'inversió estatal i el Consell exigeix simplement "el que toca".

Puig ha recordat que Ciutadans ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat del 2018, que no contemplaven cap partida per a aquest transport, per a dotar-lo amb 10 milions d'euros que ha sigut acceptada pel Govern, però ha incidit que 10 milions no són 38. "Significa que rebaixaran també l'aportació a Madrid i Barcelona? No té cap sentit", ha agregat.

Segons ha dit, és "d'aurora boreal" que el Govern diga que sí a aquests 10 milions per a enguany i s'anuncien 20 i 30 milions per als pròxims dos exercicis i que això "es venga com si fóra un gran èxit".

"De veres, on està l'èxit? L'èxit és continuar marginant la Comunitat Valenciana i la ciutat de València i l'àrea metropolitana, eixe és l'únic èxit i la constatació que per al Govern d'Espanya la Comunitat Valenciana segueix sent un convidat de pedra".

Consulta aquí más noticias de València.