Un GPS detalla la posició d'un cotxe robat i permet la detenció dels suposats lladres
Un GPS detalla la posició d'un cotxe robat i permet la detenció dels suposats lladres Europa Press

Segons la Comissaria provincial, la investigació va arrancar per la denúncia d'un dels propietaris dels cotxes en la qual manifestava que li havien sostret el vehicle i que el GPS que portava instal·lat li donava la posició en temps real.

L'oficina de denúncies es va posar en contacte amb la sala del 091, que es va coordinar amb la Brigada de Seguretat Ciutadana perquè localitzara el vehicle mentre el seguien. El vehicle va ser detectat en la finca d'un dels dos arrestats.

En arribar, els agents van comprovar que el cotxe es trobava a la finca i que al costat d'eixe vehicle hi havia un altre igual que també figurava en les bases policials com a sostret. En entrevistar-se els agents amb el propietari de la finca, l'home els va manifestar que els dos vehicles eren seus. Per açò, es va procedir allí mateix a la seua detenció.

A més, es va tindre coneixement que hi havia un implicat més en els fets, que va ser localitzat hores després i que va ser igualment detingut. Els presumptes autors furtaven els vehicles i els traslladaven a garatges clandestins on els desballestaven per a vendre les peces per separat en el mercat negre, amb la qual cosa obtenien alts beneficis econòmics. Un dels vehicles recuperats ja havia començat a ser desballestat.

Una vegada recuperats, els vehicles van ser traslladats al dipòsit de Bacarot, on la policia els va entregar als seus legítims propietaris i perquè es peritasen els danys causats. La investigació va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana i Comissaries de Districtes de la Comissaria Provincial d'Alacant.

Consulta aquí más noticias de Alacant.