À Punt busca les millors famílies d'artistes per a 'Family Duo', el seu primer 'talent show'
À Punt busca les millors famílies d'artistes per a 'Family Duo', el seu primer 'talent show' À PUNT MÉDIA

La convocatòria per a buscar el millor talent de la Comunitat arranca aquest dimecres. À Punt vol trobar parelles amb alguna vinculació familiar, com ara pares i fills, germans o cosins, que sàpien tocar un instrument, ballar i, "sobretot", cantar, avança la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) en un comunicat.

Les parelles seleccionades actuaran davant d'un jurat format per artistes reconeguts. Sobre l'escenari, els aspirants també hauran de convéncer el públic del plató per a aconseguir avançar en la competició fins a arribar a la final.

Tots els que estiguen interessats a competir en 'Family Duo' han d'omplir el formulari online a través de l'enllaç https://www.shortaudition.com/familyduo. Més informació en la pàgina web de l'ens, www.apuntmedia.es i en les seues xarxes socials.

PRODUCTORA DE 'GOT TALENT' I 'FACTOR X'

El concurs estarà firmat per les productores FremantleMedia i Laponia TV i s'emetrà a la tardor del 2018. La previsió és que es desenvolupe en 13 programes de dos hores cadascun.

Des de la Corporació destaquen que els 'talents' són els formats televisius de més èxit d'audiència en els últims anys. Per al seu desembarcament en la nova televisió, l'ens ha escollit a Fremantlemedia, una productora amb experiència en la xicoteta pantalla i responsable de programes com 'Got Talent' o 'Factor X'.

Consulta aquí más noticias de València.