Bankia posa a la venda 600 vivendes i 250 immobles singulars a la Comunitat Valenciana amb descomptes de fins al 40%
Bankia posa a la venda 600 vivendes i 250 immobles singulars a la Comunitat Valenciana amb descomptes de fins al 40% BANKIA - Archivo

La proposta, denominada comercialment com a 'Campanya Primavera', ha sigut realitzada conjuntament amb Haya Real Estate, entitat que gestiona els actius immobiliaris propietat del banc. Els descomptes de preus aplicats en aquesta iniciativa comercial es mantindran fins al pròxim 30 de juny.

Es tracta de 2.600 immobles repartits per tot el territori nacional, principalment en les capitals de província, ciutats dormitori i xicotetes poblacions. Per tipologia, en aquesta campanya s'ofereix tant vivenda urbana com de costa, tota ella de segona mà.

L'oferta de vivendes es concentra a la Comunitat Valenciana, amb més de 600 immobles, mentre que a Catalunya s'han seleccionat 540 vivendes i a Castella-la Manxa i Andalusia, 170 en cadascuna.

Quant als 600 immobles singulars oferits, s'inclouen 360 sòls en diferent grau de desenvolupament, 170 locals comercials i oficines i 70 naus industrials. D'aquests actius singulars, 250 se situen a la Comunitat Valenciana, 150 a Catalunya i 60 a Castella-la Manxa.

Bankia ha comunicat que ofereix préstecs hipotecaris en condicions "molt competitives" als compradors que requerisquen finançament, ja que no aplicarà comissions als qui tinguen els seus ingressos domiciliats. A més, ha assegurat que no obliga a contractar cap producte addicional vinculat a la concessió del préstec.

Consulta aquí más noticias de València.