Comunitat Valenciana

L'exconsellera Martínez i la resta de condemnats que estan en llibertat per Fitur entraran a la presó el 24 de maig

  • El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha dictat diverses providències en les quals cita l'exconsellera de Turisme en el Govern de Francisco Camps Milagrosa Martínez i la resta de condemnats que es troben en llibertat pel cas Fitur perquè compareguen en la sala el 23 de maig amb la finalitat de comunciarles la seua obligació d'ingressar en la presó l'endemà, 24 de maig.
Milagrosa Martínez en imatge d'arxiu
Milagrosa Martínez en imatge d'arxiu
Europa Press - Arxiu - Archivo
Milagrosa Martínez en imatge d'arxiu

Així consta en diverses resolucions de la sala civil i Penal, facilitades pel TSJCV, que ha iniciat els tràmits per a l'execució de la sentència de Fitur, recentment confirmada pel Tribunal Suprem.

A la resta de condemnats i considerats líders de la xarxa Gürtel que es troben a la presó per altres fets relacionats amb la trama -Francisco Correa; Álvaro Pérez 'El Bigotes' i Pablo Crespo- la sala acorda lliurar exhort als centres penitenciaris per a requerir-los el compliment de les penes imposades.

El passat 8 de maig es va conéixer la decisió de la Sala penal del Tribunal Suprem de confirmar íntegrament la sentència del TSJCV que va condemnar a penes que oscil·len entre els tres i els 13 anys de presó per als onze acusats de manegar contractes entre la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana dirigida per Milagrosa Martínez i la trama corrupta Gürtel per a la fira de turisme Fitur entre els anys 2005 i 2009.

Les principals condemnes són els 13 anys de presó per a Francisco Correa; 13 anys i tres mesos per al 'número dos' de la Gürtel, Pablo Crespo; de 12 anys i tres mesos per a 'El Bigotes' i nou anys per a Milagrosa Martínez.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento