Comunitat Valenciana

STEPV demana a Educació incloure en les oposicions a aspirants que han pagat la taxa però no apareixen en les llistes

  • El Sindicat de Treballadors i Treballadores de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació que s'admeta en el llistat per a les pròximes oposicions docents a "desenes de persones que no apareixen ni incloses ni excloses de les llistes de

però que sí han pagat la taxa".

En sindicat explica, a través d'un comunicat, que està fent gestions davant la Conselleria des de divendres passat perquè el personal que va pagar les taxes per a inscriure's en les oposicions però no ha aparegut en cap llistat, ni d'inclosos ni d'exclosos, tinga l'opció de ser admès.

STEPV recorda que és la primera vegada que el procediment d'inscripció és telemàtic, "la qual cosa ha generat que, per diversos motius, desenes de persones que han pagat les taxes no han aparegut ni en el llistat d'admesos ni en el d'exclosos".

Per açò, divendres passat STEPV es va posar en contacte amb la Direcció general de Personal perquè admetera aquest col·lectiu. La Conselleria va contestar, segons el sindicat, que estava demanant un informe jurídic per a veure què possibilitats tenien de solucionar-ho. Aquest informe, segons l'administració, estarà divendres que ve.

A més, demà dijous està convocada la Comissió de Seguiment de l'Acord de Professorat Interí en la qual STEPV proposarà que s'arbitre una ampliació del termini perquè el personal afectat puga tancar la inscripció, una vegada han abonat les taxes.

El sindicat considera que "no és de rebut que un mer procediment administratiu deixe fora del procediment a desenes de persones en un procés selectiu tan important en el qual el professorat es juga la continuïtat del seu treball".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento