Escola Valenciana llança el primer concurs de disseny de les Trobades
Escola Valenciana llança el primer concurs de disseny de les Trobades ESCOAL VALENCIANA

La iniciativa es dirigeix a l'alumnat dels centres d'ensenyament d'il·lustració i disseny: batxillerats artístics, cicles formatius de disseny i d'il·lustració, escoles d'art i superior de disseny i facultats de Belles Arts. Al guanyador se li premiarà amb 1.800 euros.

Les propostes es poden presentar individualment o en equip. Les obres s'enviaran per correu electrònic (trobades@escolavalenciana.org) i el termini de presentació està obert fins al 30 de juny, detalla l'entitat cívica mitjançant un comunicat.

Des d'Escola expliquen que aquest concurs no va dirigit professionals, sinó a persones en període de formació, amb un doble objectiu: d'una banda, impulsar i donar a conéixer nous valors en el camp artístic i del disseny; i, per una altra, promoure l'ús del valencià en l'àmbit de les escoles i instituts artístics. Per açò, els projectes que es presenten han d'haver-se realitzat com a treball de classe de les assignatures relacionades amb la matèria.

Les Trobades són festes per la llengua que es realitzen cada any en una vintena de comarques, "una manifestació cultural que reuneix més de 200.000 persones entre mestres, xiquets, pares i mares". De caràcter "festiu i reivindicatiu", se celebren des del 1986.

Consulta aquí más noticias de València.