Detingut per agredir la seua parella amb unes tisores en la casa on cuidava uns xiquets a Alacant
Detingut per agredir la seua parella amb unes tisores en la casa on cuidava uns xiquets a Alacant Europa Press - Archivo

Els fets es van produir en la vesprada del divendres 11 de maig, quan una dona va cridar la Sala Operativa 091 de la Policia Nacional d'Alacant, alertant que en la seua casa probablement s'havia produït una agressió amb arma blanca.

Els agents es van presentar en el domicili i es van entrevistar amb la dona, que va manifestar que mentre ella va estar absent, la xica que treballa cuidant els seus nebots en la vivenda havia sigut agredida amb algun tipus d'arma blanca en el seu braç.

Així, va explicar que en arribar a la seua casa va observar que la víctima sagnava abundantment pel seu braç esquerre. En eixe moment li va sorprendre des de darrere d'una de les portes de la vivenda la parella de la víctima, que la va agafar violentament del braç i li la va portar d'allí contra la seua voluntat. Els agents van trobar la vivenda totalment revolta, on seguien els dos menors d'edat als quals la víctima cuidava.

Els agents es van personar en el domicili del presumpte agressor on van trobar a la víctima tancada en una de les habitacions demanant auxili i amb una ferida de tall en el seu braç esquerre. Una vegada rescatada, la víctima va ser traslladada a l'Hospital General d'Alacant on va ser assistida.

Els agents van procedir a la detenció del presumpte agressor -al que ja li constaven antecedents policials per fets similars- pels delictes de temptativa d'homicidi, maltractaments i detenció il·legal, pels quals va passar a la disposició del Jutjat d'Instrucció número Cinc d'Alacant el diumenge dia 13 de maig, que va decretar el seu immediat ingrés a la presó.

La intervenció va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, Judicial i de la Comissaria de Districte Centre d'Alacant.

Consulta aquí más noticias de Alacant.