Comunitat Valenciana

Pequeño Deseo celebra una fira solidària per a "portar alegria" a xiquets malalts

  • Es portarà a terme del divendres 18 al diumenge 20 de maig al Mercat de Colón de València.
  • Diverses empreses estaran presents en la iniciativa, que es complementa amb activitats infantils.
Feria Solidaria de la Fundación Pequeño Deseo
Feria Solidaria de la Fundación Pequeño Deseo
PEQUEÑO DESEO
Feria Solidaria de la Fundación Pequeño Deseo

La fundació Pequeño Deseo arribarà aquest divendres al Mercat de Colón de València amb la seua VII Fira Solidària, un esdeveniment que es prolongarà fins al diumenge per a recaptar fons que ajuden a "portar alegria" a xiquets amb malalties cròniques o de malament pronòstic.

Aquesta iniciativa pretén reunir diners per a complir els desitjos dels xicotets amb malalties greus. Durant aquests tres dies, es comptarà amb la presència de diverses marques especialitzades en joieria i bijuteria com Silverse, Perla de Luna, Maculupa, Ana Rita Joyas, i Alive Jewes, ha precisat l'associació en un comunicat.

També participaran signatures infantils com El Mundo de Isa, Ales i By Aloha Kids. Per la seua banda, Noho, La Bolita Coqueta, Paca Cordellati Sol & Shop, entre unes altres, "enlluernaran" amb moda i complements. Tampoc faltarà Sockand Co, amb els seus divertits dissenys de mitjons.

Una causa solidària

La coordinadora de Pequeño Deseo a València, Marta Miró, ha destacat que "celebrar aquesta Fira per setena vegada és la millor mostra de la solidaritat dels valencians, que sempre es bolquen amb aquest tipus d'iniciatives". A més, és una "gran ocasió de comprar productes estupends a preus reduïts i col·laborar amb una causa solidària", ha afegit.

"Cadascuna de les marques que participa selecciona els seus millors productes i es compromet amb nosaltres per a ajudar a portar molta felicitat a xiquets que mereixen seguir somiant", ha assegurat.

Activitats infantils i “sorpreses” 

Paral·lelament, es duran a terme activitats dirigides als més xicotets: tallers de manualitats, pintacares i la visita dels personatges de Monstres S. A. són algunes de les "sorpreses" que la Fundació Pequeño Deseo té preparades.

Des del divendres a les 11.00 hores fins a les 20.30 hores del diumenge, la VII Fira serà una "oportunitat única de poder adquirir productes de moda, joieria, bijuteria i decoració a preus reduïts i amb una fi molt important", ha valorat l'organització.

La Fundació Pequeño Deseo treballa des de fa més de 18 anys per a fer realitat els desitjos de xiquets amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de recolzar-los anímicament i fer més suportable la seua malaltia. "Està demostrat científicament que el compliment d'un desig genera en el xiquet emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i millorança física", assegura l'entitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento