Comunitat Valenciana

Detingudes 18 persones d'una organització que venia cocaïna a Sagunt

  • Els agents van intervenir en 16 registres diversos quilos de droga, diners, un revòlver i una escopeta, entre altres.
  • Els 18 detinguts han passat a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.
Operació de la Policia Nacional a Sagunt
Operació de la Policia Nacional a Sagunt
CNP
Operació de la Policia Nacional a Sagunt

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt (València) un total de 18 persones d'entre 26 i 62 anys que presumptament formaven part d'una organització criminal, ara desarticulada, dedicada a la venda i distribució de drogues, principalment cocaïna. Després de cinc mesos d'investigació, els efectius han aconseguit desmantellar aquesta banda que suposadament operava en diverses localitats valencianes, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Els policies van dur a terme fins a 16 registres domiciliaris a Sagunt, Alaquás, València i Canet d'en Berenguer, on van intervenir prop de set quilos de marihuana, 12 grams de cocaïna, 15.000 euros, un revòlver, un bolígraf-pistola, una escopeta, 18 telèfons mòbils i diversos instruments per a la manipulació de la droga. Un dels detinguts a més és el presumpte autor d'un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Les investigacions es van iniciar aquest desembre passat, quan els agents van tindre coneixement que una persona estaria dedicant-se a la venda i distribució de cocaïna a Sagunt. Els policies van esbrinar que, juntament amb el principal sospitós, altres dos homes actuaven com a proveïdors. Aquest, al seu torn, comptaven amb altres persones que distribuïen cocaïna a Sagunt i localitats limítrofs pròximes com Canet i Gilet.

Organització "perfectament estructurada"

Arran de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat de la resta de membres de l'organització i van delimitar aquesta organització "perfectament estructurada". Així mateix, van detectar diversos punts de venda de, pel que sembla, cocaïna.

En el transcurs d'un dels dispositius de vigilància, van detindre un dels membres després que adquirira uns deu grams d'aquesta substància a un dels principals proveïdors.

Com a conseqüència de les investigacions, van realitzar els esmentats 16 registres en domicilis de Sagunt, Alaquás, València i Canet d'en Berenguer. En l'operació han participat agents de la comissaria de Sagunt, de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València, GOES, UPR i Guies Canins.

Els 18 detinguts, majoritàriament d'origen espanyol i alguns amb antecedents policials, han passat a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento