Comunitat Valenciana

Detingut un jove després de colpejar i trencar les dents a una xica amb la qual havia tingut una relació

  • Agents de la Policia Local de Sagunt (València) adscrits a la secció de Seguretat Ciutadana han detingut un jove com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere després de colpejar i trencar diverses dents a un xica amb la qual havia mantingut una relació sentimental, segons ha informat l'Ajuntament d'aquesta localitat en un comunicat.
Imatge de Port de Sagunt
Imatge de Port de Sagunt
GOOGLE MAPS
Imatge de Port de Sagunt

La detenció es va produir dissabte passat a la nit després de produir-se l'agressió en una discoteca situada en l'avinguda Mediterrani de Port de Sagunt. La víctima, una jove de 20 anys, va patir una ferida en la barbeta, per la qual va requerir punts de sutura, així com la pèrdua de diverses dents.

Els agents municipals que es van desplaçar fins al lloc de l'agressió després de rebre el corresponent avís van trobar la xica amb la camisa ensanguinada i pressionant-se la barbeta i la boca amb un mocador.

L'agressió es va produir quan el presumpte autor dels colps es trobava enredat en una discussió en la qual la víctima, amb la qual també havia discutit abans, intentava mediar, ha precisat el consistori.

La Policia Local va esbrinar, després d'arreplegar declaracions de la víctima i de testimonis presencials, que el presumpte agressor havia mantingut relacions sentimentals amb la jove fins a fa unes tres setmanes i que des d'aleshores no havia parat d'assetjar-la amb telefonades.

Després de la seua detenció aquest jove va ser atès en el lloc dels fets per haver patit una ferida profunda en la mà dreta i després va ser traslladat a dependències de la Policia Nacional.

Per la seua banda, la víctima va ser traslladada a l'hospital de Sagunt en una ambulància per a rebre els punts de sutura que requeria la ferida que presentava en la barbeta i assistència per la pèrdua de diverses dents.

Tant el presumpte agressor com la víctima són veïns de Sagunt, ha assenyalat l'Ajuntament, que ha indicat que no constaven denúncies prèvies entre tots dos. El jutjat de guàrdia número 5 de Sagunt ha dictat un orde de protecció de la víctima.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento