Comunitat Valenciana

Publicat en el DOGV el nomenament de Juan Ramón Ferrer com a gerent de Ciegsa

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest divendres la resolució per la qual es dóna publicitat al nomenament i contractació de Juan Ramón Ferrer com a gerent de Construccions i Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana SA (Ciegsa) amb efectes a partir de 27 d'abril de 2018.

L'article 15 dels estatuts de Ciegsa arreplega entre les facultats del president la proposta al Consell d'Administració del nomenament i separació de la persona que ostente la gerència de la societat, així com la seua retribució.

El Consell d'Administració va adoptar el dia 27 d'abril de 2018 l'acord per escrit i sense sessió, prèvia proposta del president, Vicent Marzà, de procedir al nomenament de Juan Ramón Ferrer com a gerent, que es va declarar aprovada per unanimitat.

La resolució detalla que el contracte s'ha formalitzat adequant-se plenament al que es disposa en l'article 1 del decret llei de 2011 del Consell de mesures urgents de règim economicofinancer del sector públic empresarial i fundacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento