Comunitat Valenciana

Bioparc es prepara per a un cap de setmana molt especial

  • El dissabte 12 de maig el parc commemorarà el Dia Mundial de les Aus Migratòries
  • El diumenge 13 de maig, se celebrarà la Desfilada de gossos abandonats de la protectora AUPA.
Activitats solidàries en Bioparc
Activitats solidàries en Bioparc
BIOPARC
Activitats solidàries en Bioparc

Bioparc València celebrarà aquest cap de setmana el Dia de les Aus Migratòries i la Desfilada de gossos abandonats. Així, l'any 2018, l''Any del Pardal', pretén ser un punt d'inflexió en la celebració del Dia Mundial de les Aus Migratòries amb 'La unificació de les nostres veus per a la Conservació de les Aus', ja que, per primera vegada, s'incorporen les principals rutes migratòries del planeta i s'estableixen dos dies de celebració, el segon dissabte de maig i octubre.

Aquesta commemoració internacional es proposa arribar a un públic més ampli i amplificar el seu missatge per a la conservació d'aus, augmentant el nivell de coneixement sobre les amenaces a les quals s'enfronten aquests animals i reforçant l'educació i la sensibilització sobre la necessitat de protegir a les aus migratòries i els seus hàbitats a tot arreu del món.

Bioparc se suma a aquesta iniciativa i aquest dissabte 12 de maig es desenvoluparan dos activitats lúdic-formatives de 12 hores a 13.45 hores per a tots els visitants que vullguen participar: el joc 'Les rutes migratòries' en el Teatre i la manualitat 'Crea la teua màscara de cigonya'. A més hi haurà cartells informatius en els recintes de les aus migratòries com a complement a la visita.

Desfilada de gossos

Per la seua banda, el diumenge 13 de maig a les 11.30 hores en la plaça exterior del parc i obert al públic, se celebrarà el 12º Desfilada solidària Aupa/Bioparc per a potenciar l'adopció de gossos abandonats.

Un esdeveniment solidari que ens acosta a molts gossos que busquen una "segona oportunitat" i una llar per a tota la vida. En aquesta ocasió, entre uns 40 gossos que es desplaçaran des de la protectora AUPA (Adopta un gos abandonat), veurem desfilar a alguns com Pingui que va arribar al refugi amb la seua mamà, el seu germà i dos germanes i estan vius de miracle perquè algú els havia tirat a tots a una séquia; Khan, de 8 anys que, després de superar el trauma d'haver sigut maltractat, li encanta rebre moixainues i jugar amb altres gossos.

Així mateix, desfilarà 'Tango', el "model" del cartell d'aquesta edició, que és guapo, bo i molt llest; 'Zita', de 18 mesos, que quan la van abandonar va passar molta fam i va ser arreplegada molt prima, s'ha convertit en una gosseta molt alegre, juganera i sociable; 'Tokyo', que el van lligar a una tanca després d'haver-lo utilitzat d'espàrring, ara està recuperant i només necessita temps i moltes moixaines per a oblidar la maldat humana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento