Comunitat Valenciana

El PP exigeix Jorge Rodríguez que destituïsca José Ramón Tíller del seu càrrec en Egevasa

  • La portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, ha exigit al president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, "que aplique la mateixa coherència i contundència que pregonen els socialistes i destituïsca José Ramón Tíller del seu càrrec com a director d'expansió i comunicació d'Egevasa".

Mari Carmen Contelles ha assenyalat que Tíller, investigat en la causa oberta per un presumpte finançament irregular del PSPV en les campanyes de 2007 i 2011, "és persona de la confiança de Rodríguez, qui ho va nomenar en 2015 gerent de l'aleshores Imelsa i posteriorment va ser nomenat també a dit com a director adjunt a Gerència en Egevasa i actualment com a responsable de l'àrea d'expansió i comunicació d'aquesta empresa mixta de la Diputació".

"Han passat dos dies des que es va conéixer la citació com a investigat de Tíller i Jorge Rodríguez segueix sense dir res", ha apuntat Contelles, qui ha demanat "la mateixa contundència que el Partit Socialista ha reclamat sempre al PP i que aparte Tíller del seu càrrec, perquè si no ho fa haurà d'explicar si és el peatge que ha de pagar per a no desairar els seus 'caps' Puig i Orengo".

Contelles ha manifestat "el més absolut respecte a l'actuació dels jutges, els qui dirimiran les possibles responsabilitats judicials", però ha ressaltat que "existeixen unes responsabilitats polítiques que han d'assumir, de la mateixa forma que han demanat sempre a altres formacions que les assumisquen".

"No estem davant casos aïllats -ha incidit-, estem davant una presumpta trama de dopatge electoral. L'exalcalde de Benidorm, Agustín Navarro, l'exdirectora general de Consum i candidata socialista a l'alcaldia d'Alacant, Etelvina Andreu, diferents càrrecs dels governs de Zapatero... així fins a 17 investigats de moment, i el senyor Tíller entre ells".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento