Comunitat Valenciana

La Policia intervé 41.500 articles falsificats per a cambres de bany i deté dos persones

  • Agents de la Policia Nacional han intervingut en dos naus itres basars de València i Sevilla més de 41.500 articles falsificats per a cambres de bany i han detingut dos persones com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat intel·lectual.
Intervenció d'objectes falisificats
Intervenció d'objectes falisificats
POLICÍA NACIONAL
Intervenció d'objectes falisificats

Fruit de l'operatiu, en el qual es van realitzar cinc registres en dos basars i tres naus utilitzades de magatzem, han quedat investigats altres dos homes, informa la Prefectura Superior a través d'un comunicat.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van observar una sèrie d'indicis que apuntaven a l'existència que un establiment de la localitat valenciana de Manises podrien estar venent accessoris i complements per a cambres de bany amb dissenys registrats per una empresa sevillana, per la qual cosa s'estaria vulnerant la propietat industrial.

Els policies van localitzar un comerç a Manises on estava venent aquests productes, a més de dos naus industrials en la població veïna de Quart de Poblet, que estaven sent utilitzades com a magatzem de les mercaderies i en les quals també servien a l'engròs a un gran nombre de basars en tot el territori nacional.

NAU A SEVILLA

Així mateix, els policies van descobrir que un dels sospitosos també estaria venent aquests productes falsificats en una nau d'una localitat de Sevilla.

Finalment, es van practicar cinc registres en dos naus i dos establiments comercials de les localitats valencianes de Manises i Quart de Poblet i un cinqué en la nau industrial de Sevilla, en els quals els agents van intervenir 41.509 articles, en concret accessoris i complements per a cambres de bany amb dissenys reconeguts amb drets de propietat intel·lectual.

Com a conseqüència de les investigacions i els registres van resultar detinguts els dos responsables de l'empresa de València i van ser també sentits en declaració com a investigats, els responsables de la nau de Sevilla i un basar de València en el qual es venien aquests productes. Tots ells són d'origen xinés, d'entre 27 i 40 anys.

Els detinguts, un amb antecedents policials, han sigut posats en llibertat no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a açò foren requerits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento