Comunitat Valenciana

PPCV respecta la decisió de Gil Lázaro i agrega: "Afortunadament en aquest partit s'afilia molta gent tots els dies"

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha mostrat el seu "respecte absolut" a la decisió de l'històric militant del PP Ignacio Gil Lázaro de donar-se de baixa del partit i ha agregat: "Afortunadament en aquest partit s'afilia molta gent tots els dies i, per tant, la vida segueix".
Ignacio Gil Lázaro en una imagen de archivo.
Ignacio Gil Lázaro en una imagen de archivo.
CONGRESO - Archivo
Ignacio Gil Lázaro en una imagen de archivo.

Així ho ha indicat Ortiz en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, en ser preguntada per la decisió de Gil Lázaro de donar-se de baixa del PP davant el "desacord intel·lectual i emocional amb el que està en els últims anys el partit" que ell mateix va contribuir a formar i al que ha pertangut durant 38 anys.

Sobre aquest tema, la secretària general del PPCV ha mostrat el seu "respecte absolut a les decisions personals" perquè "ací un vé lliurement i se'n va lliurement si ho considera" i ha agregat: "Afortunadament en aquest partit s'afilia molta gent tots els dies i, per tant, la vida segueix".

Al seu juí, les crítiques que fa Gil Lázaro són "una opinió personal" que ella "respecta" i ha posat en valor "tot el que ha fet en aquest temps" perquè "ha sigut un treball molt important i molt reconegut per tots". "És un decisió personal que em pareix coherent si ell no se sent a gust", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento