Comunitat Valenciana

Cs creu que la rebaixa de presó a Costa tindrà "justificació" i mostra el seu respecte a les decisions judicials

  • La síndica de Ciutadans en Les Corts, mari Carmen Sánchez, ha considerat que la decisió de la Fiscalia de rebaixar les penes de presó per als líders de la trama Gürtel i a l'ex-secretari general del PPCV Ricardo Costa tindrà la seua "justificació" i ha mostrat el seu "respecte absolut" les decisions que emanen del poder judicial.
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu
CS
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat Sánchez en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, en ser preguntada per la decisió de la Fiscalia de rebaixar la seua petició de presó per als líders de la trama Gürtel -en el cas del capitost Francisco Correa passa de 22 anys a set anys i nou mesos- i per a Costa, per al qual passa a sol·licitar de set anys i nou mesos de presó a quatre anys i tres mesos, després de les confessions que van fer durant les seues declaracions en el juí pel presumpte finançament il·legal de la formació política.

Sobre aquest tema, Sánchez ha assenyalat que acaba d'estar reunida en la Junta de Portaveus i, per tant, no tenia "tota la informació" per a fer una valoració "justa" d'aquesta decisió, encara que ha subratllat que respecta "totes les decisions que emanen del poder judicial"."Respecte absolut i acatar les decisions judicials", ha insistit.

Qüestionada per si li "sorprèn" la rebaixa de penes, ha assenyalat: "El que volem és que les responsabilitats penals que hagen d'emanar dels juís siguen el més justes possibles". Al seu juí, la tasca de jutges i fiscals són "sempre respectables" perquè són ells els que tenen els seus motius i proves i, per tant, "eixa rebaixa tindrà la seua justificació", ha considerat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento