Comunitat Valenciana

El PSPV diu que "no li inquieta" la imputació de tècnics

  • "S'està parlant de 3 tècnics del ministeri per una adjudicació. Al PSPV no li inquieta gens", diu Rodríguez.
  • Un jutge ha imputat altres dos ex-alts càrrecs del Ministeri de Sanitat pel presumpte finançament il·legal del PSPV.
El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, en la roda de premsa
El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, en la roda de premsa
PSPV-PSOE
El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, en la roda de premsa

El portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, ha assegurat aquest dilluns que a aquesta formació "no li inquieta gens" la imputació de tècnics del Govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero en la investigació oberta per presumpte finançament il·legal. "S'està parlant de tres tècnics del ministeri per una adjudicació. És una cosa que al PSPV no li inquieta gens", ha dit.

Rodríguez s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit per a parlar d'actualitat política, preguntat per eixes tres imputacions abans que es coneguera aquesta jornada que un jutge de Madrid ha imputat altres dos ex-alts càrrecs del Ministeri de Sanitat durant l'etapa de Zapatero pel presumpte finançament il·legal del PSPV.

El també president de la Diputació de València ha defés l'"exercici de transparència" fet per aquesta formació per a analitzar eixa qüestió que s'investiga en els tribunals i emetre un informe sobre aquest tema. "Vam voler comprovar quin era el minut i resultat" i després "mostrar" l'informe realitzat "als mitjans de comunicació", ha manifestat.

Rodríguez, que ha afirmat que eixe "exercici de transparència" respon la manera" dels socialistes d'"entendre les coses", ha destacat que "en cap moment" han acusat "ningú de cap tipus de cacera política ni de res per l'estil" per eixe presumpte finançament il·legal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento