Comunitat Valenciana

El PPCV diu que no va a donar "ni mig pas arrere" per a "evitar l'adoctrinament"

  • "No es pot utilitzar l'escola com a arma política o per a generar una estructura social uniforme" explica Gascó.
  • "La plataforma feia falta i prova d'açò són les queixes que s'estan rebent en els 4 dies de funcionament", assegura.
La 'popular' Beatriz Gascó
La 'popular' Beatriz Gascó
PP - Archivo
La 'popular' Beatriz Gascó

La portaveu d'Educació del grup popular en Les Corts, Beatriz Gascó, ha afirmat que ja han constatat la "necessitat" de la seua plataforma 'No a l'adoctrinament' i ha assegurat que no van a donar "ni mig pas arrere" en aquesta iniciativa perquè "no es pot utilitzar l'escola com a arma política o per a generar una estructura social uniforme on impere un model social únic que només es reflectisca la forma de pensar i sentir de l'esquerra més radical".

En un comunicat, Gascó ha afirmat que el PP pensa "seguir defenent a tots els membres de la comunitat educativa que senten que s'estan vulnerant els seus drets" i "és evident que una ferramenta com la plataforma de 'No a l'adoctrinament' feia falta i prova d'açò són les queixes que s'estan rebent en els quatre dies de funcionament, sobretot per part dels professors".

"La irrupció d'aquesta plataforma, les queixes registrades i els atacs a la mateixa per part de l'esquerra evidencien la necessitat que hi havia en la comunitat educativa de denunciar casos en els quals senten vulnerats els seus drets", ha subratllat la diputada.

Segons ha explicat, "s'han registrat queixes en aquesta plataforma denunciant una carta de Marzà amb una campanya per a manipular els docents, sobre la convocatòria del concurs de catedràtics o les comissions de serveis" i s'assenyala que "s'estan fent les coses sense transparència, de manera opaca i que, segons denuncien, només s'afavoreix aquells que siguen de la corda de Compromís".

"L'esquerra més radical s'ha apoderat de les aules"

Gascó ha lamentat que "l'esquerra més radical s'ha apoderat de les aules i no pot fer i desfer en les aules sense cap tipus de control", per la qual cosa ha llançat un missatge de suport a tot el professorat valencià i un reconeixement a la professionalitat "de la immensa majoria dels docents".

"Però que no càpiga cap dubte que en el moment en què algú incomplisca la Constitució, l'Estatut d'Autonomia o atempte contra els drets i llibertats fonamentals de qualsevol membre de la comunitat educativa, des del PP posarem a la disposició d'aquestes persones totes les ferramentes possibles per a retornar la normalitat que mai s'hauria d'haver perdut, retornar el sentit comú i el prestigi a l'escola pública", ha advertit.

La portaveu 'popular' ha assenyalat que el sistema educatiu valencià té "grans professionals" però no estan disposats des del PP a "consentir que la radicalitat d'una minoria s'acabe normalitzant en les aules i això es consenta". "La política ha d'eixir immediatament de les aules dels col·legis, malgrat qui li pese", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento