Comunitat Valenciana

Air Nostrum busca aquest mes tripulants de cabina a València

  • El pròxim dilluns 14 de maig a les 9.30 hores se celebrarà una jornada de portes obertes a València.
  • Els interessats han d'enviar el currículum vitae prèviament a través de la web de l'empresa.
Avió D'Air Nostrum.
Avió D'Air Nostrum.
EUROPA PRESS - Archivo
Avió D'Air Nostrum.

Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals, està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers per a incorporar a la seua plantilla i, dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, responsables de la companyia estaran dilluns 14 de maig a València.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, se celebrarà una jornada de portes obertes en la qual s'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella. Les entrevistes amb els candidats tindran lloc dilluns 14 de maig en l'hotel NH València Center a les 09.30 hores.

Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu CV en la web de la companyia i l'empresa es posarà en contacte amb els candidats seleccionats, que hauran d'acudir a l'entrevista en l'hotel aportant dos fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si calguera, el permís de residència i treball, dos còpies del CV i una certificació dels estudis cursats.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotécniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Air Nostrum opera 200 vols diaris i transporta a més de 4 milions de passatgers anuals. Opera per al Grup Iberia sota la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura 425 milions d'euros i compta amb més de 1.400 empleats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento