Comunitat Valenciana

L'alcalde d'Alacant veu "desafortunades" les paraules de la secretària d'Estat de Comunicació

  • L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, ha qualificat de "desafortunades" les paraules de la secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro, que es 'van colar' en un micròfon obert dissabte passat, quan va dir desitjar "fer-li botifarra" a persones que esbroncaven al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, a la seua arribada a l'Ajuntament d'Alacant.
José Barrajón i Pere Llinares, representants dels pensionistes, amb Barcala
José Barrajón i Pere Llinares, representants dels pensionistes, amb Barcala
AYTO ALICANTE
José Barrajón i Pere Llinares, representants dels pensionistes, amb Barcala

Segons ha informat l'Ajuntament, Barcala s'ha reunit aquest dilluns amb representants dels col·lectius que exercien el seu dret a la manifestació en la plaça i els ha traslladat que no comparteix les paraules de Castro.

L'alcalde ha mantingut trobades per separat amb José Barrajón i Pere Llinares, portaveu i vocal de la plataforma de pensionistes de l'Alacantí; i d'altra banda, Marisa Navarro, secretària general d'UGT en Ajuntament d'Alacant, Sergio Casares, de CCOO, i Gabriel Martínez i Pedro Calero, portaveu i secretari local del Sindicat de la Policia i Bombers.

Barcala ha assegurat que l'Ajuntament "sempre serà receptiu i tindrà les portes obertes per a escoltar i donar suport als col·lectius de tot tipus que lluiten per millorar les condicions de vida de tots els alacantins".

A més, ha recalcat que la pròpia secretària d'Estat de Comunicació ja ha demanat disculpes per les seues paraules, qualificant-les de "molt inadequades en el to i en les formes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento