Comunitat Valenciana

El PSPV "no veu problema" en el nomenament de Moreno per a À Punt i destaca la seua vinculació amb la comunicació

  • El portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, ha afirmat aquest dilluns que aquesta formació "no veu problema" en el nomenament de l'exdiputat socialista en les Corts Valencianes Josep Moreno com a director de Comunicació d'À Punt Mèdia. "No veiem massa problema", ha dit.
Josep Moreno
Josep Moreno
PSPV - Archivo
Josep Moreno

Així mateix, ha destacat el "funcionament independent" del consell de la citada entitat i ha valorat la "vinculació" professional i "clarament provada" de Moreno amb "el món de la comunicació, del màrqueting i la informació institucional".

Rodríguez s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit per a parlar d'actualitat política, preguntada per la decisió del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació d'autoritzar el nomenament del quart directiu d'À Punt Mèdia i designar així director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting a Josep Moreno.

El portaveu socialista ha indicat que aquesta és una qüestió de la qual el seu partit "s'ha assabentat pels mitjans de comunicació" i ha afirmat que aquesta circumstància "constata" el "funcionament independent d'À Punt de la dinàmica partidista".

Després d'açò, Jorge Rodríguez ha descartat que aquelles persones que "en un moment determinat" es dediquen a "la política" queden "inhabilitades per a tota la vida" per a dedicar-se posteriorment a altres coses i ha instat a fer una "reflexió" en aquesta línia.

Respecte a Moreno, ha manifestat que es tracta d'una persona "la vinculació de la qual amb el món de la comunicació, el màrqueting i la informació institucional està clarament provada".

Així, ha agregat que "seria sorprenent que el mer fet d'haver sigut diputat una vegada, transcorreguts els anys que la llei estableix perquè no es produïsca incompatibilitat", faça que "s'acabe inhabilitant una persona per a l'exercici de qualsevol tipus d'activitat professional".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento