Comunitat Valenciana

El PPCV rep més d'un centenar de queixes de docents en un dia en la plataforma 'No a l'adoctrinament en les aules'

  • El PPCV ha informat aquest divendres que ha rebut més d'un centenar de queixes de professors valencians en el primer dia en marxa de la plataforma 'No a l'adoctrinament en les aules' i ha detallat que totes elles denuncien, amb diferents arguments, "la carta d'elogi d'un mateix remesa pel conseller Marzà als docents dels centres públics", que segons els professionals, "per a res reflecteix la realitat del sistema educatiu".
Plataforma del PPCV No a l'adoctrinament en les aules
Plataforma del PPCV No a l'adoctrinament en les aules
WEB PPCV
Plataforma del PPCV No a l'adoctrinament en les aules

Segons han explicat els 'populars' en un comunicat, els professors es queixen, entre altres qüestions, que se'ls tracta "com si foren menors d'edat", li acusen d'intentar "dirigir la forma de pensar dels docents" i assenyalen que els que dia a dia estan "al peu del canó" i coneixen "la veritat de les escoles" són ells "i per a res coincideix amb el que ha redactat Marzà".

En les queixes rebudes també es denuncia, segons el PPCV, que "el conseller, en comptes de solucionar els múltiples problemes que hi ha en els centres educatius, es dedica a fer política" amb ells i qualifiquen de "vergonyosa" i "política" la carta rebuda.

La portaveu 'popular' d'Educació en Les Corts, Beatriz Gascó, ha anunciat que davant aquests fets denunciats en la plataforma van a traslladar la carta als seus serveis jurídics "perquè valoren si hi ha alguna responsabilitat per utilitzar serveis públics per a fer campanya electoral".

"Estem parlant d'una estratègia de Marzà on s'usa el públic amb finalitat electoral per a intentar apaivagar al professorat en vespres d'una vaga. Una vegada més, demostra que per a ell els centres educatius són el seu 'corralet' i que pot usar-los per a la seua pròpia conveniència", ha afirmat la diputada.

La plataforma 'No a l'adoctrinament' presentada aquest dijous té com a objectiu arreplegar "les denúncies d'alumnes, pares i professors sobre casos d'adoctrinament amb l'objectiu de defendre la llibertat en els centres educatius valencians i evitar que es convertisquen en subseus polítiques al servei dels interessos del govern".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento