Comunitat Valenciana

Oltra titla de "turisme partidista" la visita de Rajoy a Alacant i diu que només li interessa amb el PP en l'alcaldia

  • La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha qualificat de "turisme partidista" la visita del president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, aquest dissabte a Alacant, i ha afirmat que al PP només li interessa la ciutat ara que han "recuperat l'alcaldia d'aquelles maneres amb els seus huit vots davant dels 14 que volien altra cosa".
Rajoy a Albacete
Rajoy a Albacete
GOBIERNO
Rajoy a Albacete

Oltra s'ha expressat en aquests termes aquest divendres durant la roda de premsa posterior al Ple del Consell, en la qual ha instat Rajoy al fet que porte a Alacant "les inversions i els diners necessaris" per a la ciutat i la província, ja que "si la Comunitat ja té unes inversions penoses en els PGE, la província d'Alacant es porta la palma". "El que ha de vindre Rajoy és amb 'dinerets'", ha asseverat.

Així, la vicepresidenta del Consell ha retret al president del Govern central que "vinga a veure a l'alcalde", quan "no hi ha manera de tindre una relació institucional" amb l'Executiu central.

La portaveu ha manifestat que "hi ha més alcaldes en aquesta comunitat" i que hi ha un govern valencià al que li "resulta impossible tindre una relació institucional normalitzada" amb l'Executiu central.

"Jo vaig a un municipi i m'és igual qui governe, nosaltres avisem alcaldia, no als regidors que més ens agraden", ha assenyalat Oltra, al mateix temps que ha dit "alegrar-se" que l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, "haja tingut la sort de rebre la visita" de Rajoy.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento