Comunitat Valenciana

Puig sobre l'enquesta que situa Compromís com el més votat en 2019: "Els valencians sabran decidir en el seu moment"

  • El president de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV, Ximo Puig, s'ha referit aquest dijous a l'enquesta del Bloc que situa Compromís com la força més votada en les pròximes eleccions autonòmiques de 2019, seguida de Ciutadans per a manifestar que "els valencians sabran decidir en el seu moment".

Puig ha realitzat aquestes declaracions abans de participar en l'Assemblea de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) que ha reelegit Salvador Navarro per als pròxims quatre anys, en ser preguntat per l'enquesta que el Bloc va fer pública aquest dimecres. "És una enquesta del Bloc, no? Doncs em pareix que és bastant il·lustratiu", ha ironitzat el president.

En aquests moments, ha dit, totes les formacions tenen les seues enquestes. "Em pareix bé que els partits polítics facen amb les enquestes el que vullguen. Les enquestes apareixen moltes vegades com a instruments electorals de campanya electoral i respecte tots els partits, totes les seues estratègies i totes les seues iniciatives", ha asseverat.

En qualsevol cas, ha agregat, "els valencians sabran decidir en el seu moment i jo el que estic dedicat en aquest moment és a ser el president de tots els valencians, hagen votat al partit que hagen votat", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento