Obre el primer pàrquing per a motos a Gràcia

  • Té capacitat per a 171 motos i 30 bicicletes.
  • Hi ha places de venda i de lloguer.
  • Descomptes pel que tinguin el carnet jove.
  • CONSULTA MÉS NOTÍCIES DE BARCELONA.

La capital de la motocicleta inaugura avui el primer aparcament exclusiu per motos. El primer que hi ha a Barcelona s’ha obert al barri de Gràcia.

Està situat en un solar delimitat pels carrers Gran de Gràcia i Santa Rosa i Trilla, i té capacitat per a 171 motos i 30 bicicletes.

El nou pàrquing compta amb places de lloguer, tant per a motos com per a bicis. El preu per als abonats serà de 55 euros al mes, 44 euros per als titulars del carnet jove en les motos i de 13,6 euros per les bicicletes.

Pels usuaris puntuals el preu serà de 0,80 euros i s’aplicarà la tarificació per minuts.

Associacions de moters i ciclistes coincideixen en afirmar que l’aparcament és un primer pas. Malgrat tot, el troben "massa petit". El president del club Megascooter, Antonio Cardellach, assegura: "no crec que serveixi de res, són poques places".

Un dels més grans d’Europa

Barcelona és juantament amb Roma una de les ciutats amb major parc de motos. Del total de motos censades a Catalunya l’any passat, 830.000, el 72% (un total de 597.600) estaven només a l’àrea metropolitana de Barcelona i d’aquestes, 185.256 se situaven a la capital catalana.

De tos els accidents de trànsit registrats a la capital l’any passat, el 70% van afectar a motos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento