Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València presenta el cartell dels Concerts de Vivers

  • Es desenvoluparan del 4 i el 28 de juliol i formen part dels actes de la Gran Fira de València.
  • S'espera que l'esdeveniment tinga un impacte econòmic de 5 milions d'euros en la ciutat.

Figures internacionals de la música com Caetano Veloso, Rubén Blades, Emir Kusturica o The Waterboys; grups i artistes nacionals com Izal, Iván Ferreiro, Niña Pastori, Los Secretos o Rozalén, i intèrprets valencians com a Zoo, Arkano, Mireia Vilar o Auxili formen part del cartell dels Concerts de Vivers 2018 que tindran lloc a València entre el 4 i el 28 de juliol.

El programa el conformen 19 actuacions amb 41 artistes que componen "una oferta variada, heterogènia i de qualitat pensada per a tot tipus de públics" en la qual hi ha un augment d'artistes internacionals i veus femenines. Així ho ha avançat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació dels Concerts de Vivers 2018 el regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament de València, Pere Fuset.

L'edil, que ha recordat que aquestes actuacions s'emmarquen en els actes de la Gran Fira de València, ha destacat que es calcula que totes elles tinguen un impacte econòmic de 5 milions d'euros en la capital valenciana al llarg del pròxim mes de juliol. Tots els concerts tindran lloc, com és tradicional, en els Jardins de Vivers.

Ha indicat que els preus de les entrades per a acudir a aquestes actuacions oscil·len entre 12, 14 i 15 euros i que en el cas de "les més cares, arriben als 60 euros". Pere Fuset ha indicat que les entrades poden adquirir-se a través de la pàgina web www.concertsdevivers.com.

Calendari

Els espectacles començaran el 4 de juliol amb la presència del grup de pop Izal i el 5 de juliol amb l'actuació del director de cinema i músic Emir Kusturica. Eixe dia es podrà veure també al grup d'Alzira La Fúmiga. El 7 de juliol arribarà la nit de Poetes del rock amb un espectacle protagonitzat pel cantautor Andrés Suárez i la banda Funambulista, a més dels artistes Depedro, Pedro Pastor i Suso Sudón.

El 8 de juliol arribaran a Vivers els australians The Cat Empire; el 10 de juliol, Rubén Blades i l'orquestra de Roberto Delgado, i l'11 de juliol, els francesos Dub Incorporation al costat de Zoo, Sara Hebe i JazzWoman, membre de Periferia Norte. Un dia després el rap serà protagonista amb les rimes del sevillà Beret, l'alacantí Arkano i Zetazen.

Posteriorment, Iván Ferreiro actuarà el 13 de juliol, mentre que Los Secretos arribarà el 14 de juliol. La tercera setmana dels Concerts de Vivers 2018 s'obrirà el 17 de juliol amb Niña Pastori i seguirà el 18 de juliol amb la banda colombiana Bomba Estéreo al costat dels mexicans Zoé. Així mateix, el 19 de juliol actuarà Caetano Veloso i l'endemà farà el seu debut en solitari el portoriqueny Residente, antic membre de Calle 13.

Així mateix, els Jardins de Vivers acolliran la festa Reggae Rototom, pròleg del festival Rototom Sunsplash que tindrà lloc a Benicàssim a l'agost. En aquesta ocasió, els amants del reggae podran gaudir amb Ki-Many Marley, un dels fills de Bob Marley, i amb les bandes autòctones Auxili i Mediterranean Roots el 21 de juliol.

'Recuperem persones'

Després d'ells, els britànics The Waterboys, amb Mike Scott al capdavant, actuaran el 23 de juliol, mentre que el 25 es viurà una nit solidària amb la finalitat de recaptar fons per al Projecte Papallona de l'Associació Àmbit. En aquesta ocasió, el concert 'Recuperem persones, dignitat i justícia social' reunirà Rozalén, Christina Rosenvinge i Thaïs Morell.

El 26 de juliol pujarà a l'escenari de Vivers Rosendo; el 27 de juliol, els colombians Morat actuaran precedits pel dream pop d'autor de l'artista valenciana Mireia Vilar, i el 28 de juliol es tancarà la programació amb una festa de ball protagonitzada per Icona Pop i les cançons seleccionades per Elyella, Boccachico, Innmir i Nation.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento