Comunitat Valenciana

CSIF exigeix a de Educació l'aplicació del 'concurset' i anuncia mobilitzacions el 9 de maig per demanar que s'aplique

  • El sindicat CSIF ha presentat per escrit davant la Conselleria d'Educació un document en el qual planteja els avantatges del denominat 'concurset' o procediment de mobilitat geogràfica per als funcionaris docents. A més, la central sindical anuncia una concentració, el 9 de maig, davant la seu de Conselleria per a exigir la seua aplicació "immediata".
CSIF demana el concursillo davant Educació
CSIF demana el concursillo davant Educació
CSIF
CSIF demana el concursillo davant Educació

La central sindical assenyala en el document que el 'concurset' "és una possibilitat de mobilitat geogràfica de la qual disposarien els funcionaris de carrera per a acostar-se provisionalment a la localitat on tenen la seua residència o on volen exercir la seua tasca docent". També apunta que "s'implantaria una vegada resolts el concurs de trasllats i les comissions de servicis".

El sindicat urgeix en l'escrit a la implantació d'aquest procediment "de manera immediata" per al curs 2018-2019, i subratlla que les comunitats autònomes que desenvolupen el 'concurset' funcionen "amb naturalitat i sense problema algun".

CSIF recalca que es tracta d'un procés transparent i objectiu per a canviar de lloc durant un curs". A més, posa l'accent que en aquest mètode "totes les vacants són visibles i els docents no demanarien a cegues, com sí ocorre en el concurs de trasllats".

La central sindical, que vé reclamant a la Comunitat Valenciana el 'concurset' "des de fa 15 anys", explica que aquest procediment de mobilitat "salvaria del desterrament a molts funcionaris de carrera que no obtenen la destinació desitjada en el concurs de trasllats i es queden fora de les comissions de servicis".

El sindicat, a més de presentar aquest escrit amb la seua proposta, anuncia una concentració per al pròxim 9 de maig davant la seu a València de Conselleria d'Educació amb la finalitat de reclamar l'aplicació del 'concurset' per al pròxim curs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento