Comunitat Valenciana

Investigat un conductor per atropellar un ciclista a Castelló, escapolir-se i triplicar la taxa d'alcoholèmia

  • La Policia Local de Castelló investiga un conductor d'un turisme que aquest divendres presumptament ha atropellat un ciclista en la ciutat, s'ha donat a la fugida i posteriorment ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia, triplicant la taxa permesa, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.
UN VEHICLE ATROPELLA UN CICLISTA
UN VEHICLE ATROPELLA UN CICLISTA
POLICÍA LOCAL
UN VEHICLE ATROPELLA UN CICLISTA

Els fets s'han produït sobre les dotze i mitja del migdia quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 ha rebut la telefonada d'una persona "molt nerviosa" que informava als agents que havia presenciat un atropellament a un ciclista en el carrer José María Mulet Ortiz i que el vehicle implicat en el sinistre s'havia donat a la fugida. El testimoni de l'accident, després de relatar el succeït a la Policia Local de Castelló, ha facilitat la matrícula del turisme causant del mateix.

Amb aquestes dades, la patrulla d'Atestats i Investigació d'Accidents s'ha traslladat immediatament fins al lloc de l'accident i allí els agents han trobat al ciclista ferit, el qual presentava diversos traumatismes en una cama i en el costat i una ferida sagnant en el cap a pesar del casc de protecció que portava posat en el moment de l'accident.

Després de rebre assistència sanitària en el lloc de l'accident, el ciclista ha sigut traslladat fins a l'Hospital General amb pronòstic lleu, on ha quedat ingressat.

Els agents, després de prendre manifestació al ciclista, han procedit a buscar el turisme escapolit pels voltants del sinistre, ja que, gràcies a la col·laboració del testimoni que havia facilitat la matrícula i la descripció del conductor, els agents sabien que podia estar pels voltants de la zona universitària.

SIGNES EVIDENTS D'ESTAR SOTA ELS EFECTES DE L'ALCOHOL

Als pocs minuts, els agents han localitzat el turisme en un dels carrers del Raval Universitari i, molt prop del mateix, al seu conductor, el qual presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol.

Els agents de la Unitat d'Atestats han procedit a sotmetre-li a la prova d'alcoholèmia, que ha llançat un resultat que triplicava la taxa permesa, per la qual cosa, a la vista de tots els fets, la Policia Local de Castelló investiga aquest home, de 30 anys, per un presumpte delicte contra la Seguretat Vial per conduir sota els efectes de l'alcohol, estar involucrat en un accident i donar-se a la fugida del mateix.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento