Comunitat Valenciana

Marzà sobre la votació de jornada contínua: "No és un tema pedagògic, sinó d'organització social de fora de l'escola"

  • El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha assegurat aquest divendres que les votacions per a decidir si s'implanta la jornada contínua en els centres "no és un tema pedagògic", sinó "d'organització social de fora de l'escola".

Marzà ha realitzat aquestes declaracions durant una roda de premsa a Castelló en ser preguntat pels resultats de les votacions en els centres de la província castellonenca.

Sobre aquest tema, ha subratllat que són les famílies les que decideixen amb el seu vot "quin tipus de jornada volen", i ha recordat que enguany han sigut nou centres els que han volgut canviar la jornada i deu que no a Castelló.

"Ha sigut voluntat de cada Consell Escolar i de cada comunitat educativa, per la qual cosa nosaltres no tenim cap qüestió que valorar, simplement que el procés haja estat ben fet, que es preserve que els xiquets tinguen una bona educació i que siguen les famílies les que decidisquen perquè no és un tema pedagògic", ha apuntat el titular d'Educació.

En aquesta línia, Marzà ha argumentat que si haguera sigut un tema pedagògic i hi haguera hagut una jornada millor que una altra, "nosaltres no haguérem donat opció, però com no són concloents els diferents estudis, hem passat al fet que la votació fóra per part de les famílies perquè és una qüestió més d'organització social de fora de l'escola que de dins".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento