Camps ha assenyalat que Cifuentes "ha hagut d'anar-se'n per un màster i el president de la Generalitat va dir que tenia la llicenciatura en periodisme i no és periodista", per a agregar tot seguit: "Si per un màster Cristina Cifuentes ha hagut de dimitir, m'imagine que per una llicenciatura haurà de fer un poc més encara, no sóc jo el que va a dir-li el que fer perquè em pareix que ha de fer el que crea convenient".

L'expresident valencià s'ha referit així a les crítiques del sotssecretari de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, cap a Puig per "dir que és periodista sense tindre la llicenciatura". Sobre aquest tema, el cap del Consell va assenyalar que "mai" ha dit que fóra llicenciat, encara que ha exercit de periodista i que l'accés a la professió de periodista no està únicament vinculat a la llicenciatura: "Em considere periodista i em consideraré tota la vida".

La ja expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes va dimitir aquest dimecres després de la polèmica del seu màster en la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid (URJC) i la publicació d'un vídeo relacionat amb el suposat robatori de cremes en un supermercat.

Consulta aquí más noticias de València.