El PP critica que Compromís i PSPV "es disputen la Renda d'Inclusió com a arma electoral i partidista"
El PP critica que Compromís i PSPV "es disputen la Renda d'Inclusió com a arma electoral i partidista" PPCV

La portaveu adjunta del grup popular en Les Corts, Mª José Català, ha qualificat de "vergonyós espectacle" l'esbroncada protagonitzada en xarxes socials per PSPV i Compromís a costa de la Renda Valenciana d'Inclusió i ha assenyalat que les dos formacions "es disputen la renda d'Inclusió com a arma electoral i partidista".

"Aquest espectacle tan poc edificant i el calibre de les paraules que es van usar ahir demostren que a partir d'ara tot val en el Botànic", ha assenyalat Català, que ha assegurat que "a un any d'eleccions ja no hi ha mestissatge que valga perquè la lluita per un vot va a ser acarnissada".

Així, ha advertit que es temen que "si ja la gestió del Botànic en aquests tres anys ha sigut insuficient des de ja vaja a quedar absolutament relegada per les batalles internes i el partidisme electoral".

Català ha assenyalat que la situació econòmica dels valencians "és un tema massa seriós com perquè es convertisca en una discussió de bar entre Oltra i els seguidors de Puig" encara que ha indicat que "al Botànic només li interessen els valencians quan poden obtindre un vot d'ells".

Consulta aquí más noticias de València.