Cs: "L'augment de l'atur demostra que les polítiques d'ocupació del Consell són ineficaços"
Cs: "L'augment de l'atur demostra que les polítiques d'ocupació del Consell són ineficaços" CS

Sánchez ha criticat en un comunicat que la taxa de desocupació "es torna a allunyar de la mitjana nacional, ja que a la Comunitat Valenciana és del 17,13 per cent, davant del 16,74 nacional". Sobre aquest tema, ha lamentat que "l'atur s'haja encebat especialment amb el sector industrial, amb els menors de 25 anys i amb els aturats de llarga durada".

En aquest sentit, ha afirmat que el nombre de valencians que porta més de dos anys buscant treball s'ha incrementat en 13.000 persones, mentre que a nivell nacional aquesta xifra ha disminuït, "la qual cosa demostra que el problema Avalem Experiència no funciona".

A més, Mari Carmen Sánchez ha avançat que, segons dades del Consell remesos a Cs per resposta parlamentària, "únicament 35.651 aturats de llarga durada han realitzat un curs de formació del Servef durant 2017".

"Açò significa que quatre de cada cinc aturats de llarga durada de la Comunitat Valenciana no ha realitzat accions formatives del Servef durant el passat any, per la qual cosa les dades que s'han donat a conéixer hui no són més que la conseqüència de la ineficàcia de les polítiques d'aquest Consell i de la seua nul·la aposta per l'ocupació", ha afegit.

Consulta aquí más noticias de València.