Efectius de la Primera Unitat de Districte van atendre la denunciant, de 27 anys, que va assegurar haver patit una agressió sexual en el carrer Blanqueriess a les 23.50 hores per part d'un home que va escapar del lloc després d'intentar drogar-la presumptament posant-li un mocador en la boca amb una olor que la víctima va descriure com a "estrany" i que li va deixar "atordida".

Després d'entrevistar-se amb la víctima, que estava acompanyada d'una amiga, els agents que la van atendre van trobar a la dona "atordida", "nerviosa" i els va explicar que estava "marejada". La víctima va declarar que es trobava en el carrer Blanqueries quan se li va acostar un home que, després de demanar-li un cigarret, va intentar tocar-li, per la qual cosa ella li va propinar una patada i va eixir corrent cap al passeig de la Petxina mentre era perseguida pel seu atacant, que anava muntat en bicileta.

La jove va cridar una amiga que va escoltar tot el que estava succeint i que li va acompanyar en la seua visita a la Policia. Segons la seua declaració, l'home la va introduir "per força" en un portal on li va posar un mocador en la boca. En eixe moment, va començar a

sentir una olor "estranya" i a sentir-se "atordida". La dona també va afirmar que l'home portava un flascó de cristall que contenia un líquid groc i que va començar a abusar sexualment d'ella emprant "en tot moment" la força fins que va aconseguir desfer-se novament d'ell, agafant el flascó de cristall i fugint del lloc.

Agents de la primera unitat de districte van tornar al lloc dels fets en un vehicle camuflat per a tractar de localitzar al presumpte agressor del que es va facilitar descripció a totes les unitats. La víctima va anunciar la seua voluntat d'assistir a un centre sanitari i interposar una denúncia.

Consulta aquí más noticias de València.