Sanitat recorrerà l'anul·lació del nomenament del director del centre del Servici d'Emergències
Sanitat recorrerà l'anul·lació del nomenament del director del centre del Servici d'Emergències CONSELLERIA DE SANIDAD - Archivo

Montón, després de visitar el laboratori d'investigació de l'Hospital General Universitari d'Elx, s'ha referit així a la decisió del jutjat del Contenciós-Administratiu número 8 de València, que ha anul·lat la resolució de la Conselleria de Sanitat per la qual es va proveir la plaça de director de Centre del Servici d'Emergències Sanitàries de València pel procediment de lliure designació.

Així mateix, ha ordenat retrotraure el procediment al moment en el qual es va produir el vici invalidant i que es valoren els mèrits i la memòria i es dicte una nova resolució nomenant a qui corresponga i es complisquen els requisits de motivació.

Montón ha explicat sobre aquest tema que aquest nomenament és "un dels punts dins dels prop de 200 que es fan com a llocs de lliure designació".

En eixe sentit, ha aclarit que la regulació dels llocs de lliure designació estan arreplegats en el decret que va firmar l'exconseller popular Serafín Castellano en 2007, però que fins ara "no es complia de la manera tan exhaustiva" com "aquest govern del canvi sí està portant cap avant". "Recorrerem i explicarem que és un lloc de lliure designació i en aquest àmbit es desenvolupa", ha postil·lat.

Consulta aquí más noticias de València.