Comunitat Valenciana

Un jove es trenca el turmell en caure des de cinc metres quan fugia després d'un robatori a l'Alcúdia

  • Un jove de 20 anys ha patit en la matinada d'aquest dimecres una fractura del turmell i un esquinç en caure des d'una altura de cinc metres quan fugia per les teulades després de suposadament robar en un comerç de L'Alcúdia (València), segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i de la Guàrdia Civil.
Intervenció dels bombers en la vivenda
Intervenció dels bombers en la vivenda
BOMBERS VALÈNCIA
Intervenció dels bombers en la vivenda

Segons han informat a Europa Press fonts de l'institut armat, els fets han succeït aquesta matinada quan després de produir-se un robatori en un comerç, els presumptes autors van emprendre una fugida a través del terrat d'un grup d'edificis de la localitat.

En un d'ells, van ser sorpresos per un veí que va sentir uns sorolls i va avisar la Guàrdia Civil. Els presumptes autors van emprendre la fugida mentre en el carrer ja havien arribat els agents, que es trobaven als peus de l'edifici. En l'escapatòria, un d'ells va caure des d'una finca al sostre d'una empresa confrontant.

El jove, que va ser detingut per la Guàrdia Civil, va haver de ser rescatat per un vehicle d'altura del Consorci Provincial de Bombers del sostre de la fàbrica. Fins al lloc es van desplaçar set efectius del parc d'Alzira amb el vehicle d'altura, en ell van pujar bombers, sanitaris i agents.

Els efectius del Servici d'Ajuda Mèdica urgent (SAMU) li van atendre en el lloc i ho van traslladar, amb custòdia policial, a l'Hospital de la Ribera. En el succés va ser assistit a més un home de 63 anys per contusió en el maluc i que es va traslladar pels seus propis mitjans al mateix centre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento