Comunitat Valenciana

Puig espera que Montesinos es mantinga com a portaveu del PSPV a Alacant i "impere el sentit comú"

  • El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha manifestat aquest dimecres que espera que "el sentit comú impere" en el si del PSPV a Alacant i Eva Montesinos es mantinga com a portaveu socialista en l'ajuntament de la ciutat. "Hi ha una situació que no és volguda per a nosaltres, però creiem que es reconduirà", ha assenyalat.
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
PSPV
Ximo Puig en una imatge d'arxiu

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, en ser preguntat per la decisió de la comissió permanent de l'agrupació socialista local d'Alacant de substituir Montesinos com a portaveu del grup en el consistori pel regidor Miguel Castelló i si se'n va a "parar" eixa decisió.

Sobre aquest tema, el líder dels socialistes valencians ha admès que és una situació que "no és volguda", però que creu que es "reconduirà". "És un problema que no és fonamental, però és una qüestió que preocupa perquè en aquests moments necessitem que Alacant recupere la normalitat, que va a ser difícil perquè té un alcalde amb una minoria molt gran i que no representa la legitimitat del que va eixir en el seu moment", ha assenyalat.

En qualsevol cas, ha remarcat que "és important que cadascun actue com a factor de moderació i de progrés de la ciutat d'Alacant que es mereix el millor". Preguntat per si descarta una gestora en el PSPV d'Alacant, Puig ha assenyalat: "De moment anem a veure com transcorren els esdeveniments". "Jo espere que el sentit comú impere", ha remarcat.

Ha subratllat que l'opinió de l'Executiva Nacional del PSPV és "òbvia" i és que Eva Montesinos continue en el càrrec, però ha puntualitzat que ara caldrà veure "com això es tradueix".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento