Comunitat Valenciana

Puig insta a prendre decisions sobre Agramunt davant les acusacions "molt greus" de corrupció de la UE

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha mantingut aquest dimecres que "cal prendre decisions" sobre l'expresident de l'Assemblea del Consell d'Europa i actual senador del PP, el valencià Pedro Agramunt, perquè les acusacions arreplegades en informe del Consell d'Europa que li acusa de corrupció són "molt greus".
Ximo Puig en roda de premsa
Ximo Puig en roda de premsa
Europa Press
Ximo Puig en roda de premsa

Puig, després dels actes commemoratius del 25 d'abril, Dia de Les Corts valencianes, ha apuntat que "veure" i "llegir" aquest informe, que apuntava a "fortes sospites" que Agramunt va participar en "activitats corruptes" durant el seu mandat al capdavant de l'Assemblea, i li acusa de beneficiar a l'Azerbaidjan en les seues decisions en la institució, país que li hi hauria enaltit a la presidència de l'Assemblea amb respatler fins i tot financer.

Per açò, ha assenyalat que és "evident" que "cal prendre decisions" perquè, si són certs els arguments que s'exposen en aquest informe, són molt "greus".

En qualsevol cas, ha apuntat que "cal esperar" a poder llegir la totalitat de les acusacions arreplegades en aquest informe i cal "ser prudents" perquè "no es poden prendre decisions sense saber tot el que ha passat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento