Comunitat Valenciana

Mata creu que si l'assessor de Morera s'aparta és perquè la comptabilitat del Bloc era un "desastre" però la del PSPV no

  • El síndic del PSPV i sotssecretari general d'aquest partit, Manolo Mata, ha considerat que si l'assessor de Morera, Lluis Miquel Campos, s'ha apartat del seu càrrec en Les Corts perquè, després d'haver presentat el Bloc el seu informe intern per a aclarir el seu presumpte finançament irregular en la campanya electoral i 2007, "era un desastre comptable la comptabilitat", mentre que la seua està "molt bé".
El síndic socialista, Manolo Mata, en imatge d'arxiu
El síndic socialista, Manolo Mata, en imatge d'arxiu
ARCHIVO
El síndic socialista, Manolo Mata, en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat Mata, en ser preguntat per les crítiques al PSPV del secretari general de Podem, Antonio Estañ, per no apartar, pel presumpte finançament irregular del PSPV i Bloc en 2007, l'assessor de Presidència José Manuel Orengo del seu càrrec, mentre sí ho ha fet el Bloc amb Campos.

Sobre aquest tema, ha indicat que sempre ha pensat que "l'esforç inútil condueix a la melancolia" i ha recordat a la formació morada que encara no coneix el seu informe, que ha avançat que "està quasi acabat" i estarà o a la fi d'aquesta setmana o principis de la vinent, ni sap quins passos van a adoptar els socialistes.

"Pel que jo sé i he llegit, Campos s'aparta de la gestió en Les Corts perquè era un desastre comptable la comptabilitat del Bloc. Nosaltres tenim la comptabilitat molt bé, tenim moltes factures, anotacions comptables i la persona que va portar la comptabilitat en aquella campanya ho va fer molt bé", ha remarcat Mata.

A més, ha insistit que "a dia de hui" el que fóra alcalde de Gandia "no està en cap informe policial ni està acusat de finançament il·legal". Una altra cosa és, ha puntualitzat, "que en un procediment judicial que es pot obrir tant a Benidorm com a Gandia per la gestió municipal en la qual sí estava Orengo com a alcalde hi haguera algun tipus de responsabilitat, però fins i tot hui tampoc ho sabem perquè és molt probable que el jutjat ho arxive abans de fer res perquè l'informe està bé", ha dit.

En qualsevol cas, Mata ha remarcat que "la paciència també és una altra virtut" i Podem "pot esperar els terminis" i ja veurà l'actitud del PSPV, després de concloure l'informe intern.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento