Comunitat Valenciana

El PP diu que la renúncia temporal del cap de gabinet de Morera busca "sacrificar un peó i salvar el rei i la reina"

  • El president del grup parlamentari del PP en les Corts Valencianes, Jorge Bellver, ha considerat aquest dimarts que la renúncia temporal de Lluís Miquel Campos, cap de gabinet del president de la Camra autonòmica, Enric Morera, és una "broma de mal gust" amb la qual el Bloc pretén "amagar la seua responsabilitat" respecte al presumpte finançament irregular d'aquesta formació i així "sacrificar un peó per a salvar el rei i la reina".
El president del grup parlamentari del PP en les Corts, Jorge Bellver
El president del grup parlamentari del PP en les Corts, Jorge Bellver
GRUPO PARLAMENTARIO DEL PP CORTS VALENCIANES
El president del grup parlamentari del PP en les Corts, Jorge Bellver

Bellver s'ha pronunciat d'aquesta manera, en declaracions als mitjans de comunicació, després de la reunió aquest dilluns de l'Executiva Nacional del Bloc per a analitzar les conclusions de l'informe realitzat sobre la comptabilitat electoral municipal de 2007 i la seua relació comercial amb l'empresari Crespo Gomar i que aquest partit assenyalara que "no s'han pogut constatar irregularitats en el finançament de les campanyes de 2007 i 2008" encara que hi ha una "deficiència comptable" en la relació amb serveis de comunicació.

Així mateix, el responsable 'popular' s'ha referit a la decisió de Lluís Miquel Campos de demanar un "permís no retribuït" per a preparar la seua compareixença davant la comissió d'investigació del Senat sobre el finançament dels partits. L'assessor de Morera, que era secretari d'acció electoral i responsable d'aquella campanya electoral compareixerà davant eixa comissió el 24 de maig.

Jorge Bellver ha criticat que els membres del Bloc "han passat en molt poc de temps del jo no sé res a l'ara torne" i ha censurat que "ho estan fent aquells que tant van clamar transparència i d'altres partits polítics, davant acusacions greus de finançament il·legal, que donaren la cara, que es mirara als ulls als valencians, que es donaren explicacions i que s'assumiren responsabilitats".

En aquest sentit, ha lamentat que "davant acusacions tan greus", en al·lusió a la investigació per presumpte finançament irregular, en el PSPV i en el Bloc "no s'estiga donant la cara ni el fons ni en la forma".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento