Reunió de veus líriques i d’autor

La catalana Lídia Pujol presenta avui l’espectacle ‘Els amants de Lilith’ en el Barnasants. El mexicà Rolando Villazón, hereu de Plácido Domingo, actua diumenge.
Lídia Pujol és una de les primeres artistes en participar al Festival Barnasants 2008 (Arxiu).
Lídia Pujol és una de les primeres artistes en participar al Festival Barnasants 2008 (Arxiu).
Lídia Pujol és una de les primeres artistes en participar al Festival Barnasants 2008 (Arxiu).
La cantautora catalana Lídia Pujol presentarà, en el marc del Festival Barnasants 2008, Els Amants de Lilith, un espectacle que té el seu origen en un viatge que l’autora va fer per pobles de Catalunya, el País València i Mallorca, a la recerca de cançons populars i de tradició oral.En aquest recorregut, Pujol va descobrir un repertori que parteix del mite de Lilith, la primera dona de la creació que, en oposició a Eva, es va rebel·lar contra l’home. Un treball en què es troben cançons d’abusos, d’incests, d’assassinats, de violència de gènere, però també d’amor incondicional (divendres, a les 22.00 hores. L’Auditori, Sala 2. Lepant, 150. Preu: 20 euros).

El cantautor mallorquí Tomeu Penya arriba de les illes amb Paraules que s’enduu el vent, cançons de caire amorós i vivencial i on destaca la participació a la guitarra de Paco de Lucía (dissabte, a les 22.00 h. Sala Luz de Gas. Muntaner, 246. Preu: de 22 a 25 euros).

Per al diumenge, el Liceu ofereix un recital de Rolando Villazón, considerat el tenor hereu de Plàcido Domingo (La Rambla, 51; 17.00 h; de 6,75 a 93 euros).

*Més informació a www.barnasants.com i www.liceubarcelona.com.

Berganza obre temporada

Teresa Berganza obrirà aquesta nit la nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat amb un homenatge a la també soprano catalana Victòria dels Àngels. Berganza interpretarà obres de Vivaldi, Scarlatti, Handel i Piazzolla, entre d’altres. Aquest concert és el primer dels 34 espectacles previstos fins al mes de juny en aquest espai, on també es podran veure les obres 2666, La Plaça del Diamant o Stalin.

* Teatre-Auditori de Sant Cugat. Pl. Centre Cultural, s/n. Avui, 22.00 h. 45 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento