Comunitat Valenciana

Rajoy participarà el 5 de maig en un acte a Alacant, la seua primera visita després de recuperar l'Alcaldia el PP

  • El president del Govern d'Espanya i president nacional del Partit Popular, Mariano Rajoy, participarà dissabte 5 de maig en un acte a Alacant, en la seua primera visita a la ciutat després que el PP haja recuperat l'Alcaldia, amb Luis Barcala com a nou alcalde.

Segons ha anunciat aquest dilluns el PPCV en un comunicat, aquesta serà "la primera visita de Rajoy a la ciutat", després del nomenament del 'popular' Luis Barcala com a nou alcalde, en el que preveu que siga un acte "multitudinari".

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ja va anunciar divendres passat que havia rebut una telefonada del president Rajoy en la qual aquest li traslladava que tant el partit com el Govern d'Espanya "estaran al costat" dels alacantins.

"Rajoy torna a mostrar el seu compromís amb la Comunitat Valenciana amb aquesta visita", ha manifestat la presidenta dels 'populars' valencians.

Els 'populars' van recuperar l'Alcaldia dijous passat 19 d'abril en un ple d'investidura en el qual la candidata socialista, Eva Montesinos, no va aconseguir sumar els 15 vots de la majoria absoluta i, per açò, la vara d'alcalde va passar al PP, partit més votat i amb més nombre de regidors (huit) en les eleccions de maig de 2015.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento