Comunitat Valenciana

Detingut un home a Elx que maltractava la seua filla i l'obligava a fer de contrabandista per a transportar droga

  • La Policia Nacional ha arrestat a Elx (Alacant) un home de 59 anys que presumptament maltractava a la seua filla i l'obligava a fer de contrabandista de la droga amb la qual traficava. La menor ha quedat sota la tutela de la Generalitat Valenciana en un centre de menors, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
ARCHIVO
Cotxe de la Policia Nacional

El detingut era tutor d'aquesta xiqueta i un altre menor, als quals tractava de forma totalment desigual: complimentant amb regals a ell i maltractant física i psicològicament a la xiqueta. També prenia cocaïna en la seua presència i els utilitzava per a transportar els estupefaents a altres persones.

La investigació de la comissaria d'Elx va arrancar quan la mare d'una amiga de la menor va cridar la Policia Local per a comunicar que aquesta era víctima de maltractaments per part del pare. La xiqueta rebia insults i estava en condicions infrahumanes d'alimentació i salubritat, a més d'haver sigut agredida en alguna ocasió.

La menor va ratificar els fets als agents i va afegir que tant ella com el seu germà, de 13 anys, eren utilitzats pel seu pare com a correus de la droga que aquest distribuïa entre els seus afins.

Després de recaptar la informació, els agents es van fer càrrec de la xiqueta i la van traslladar al centre de menors d'Alacant, per a després traspassar el cas al grup de la Policia Nacional especialitzat en assumptes familiars, la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM).

El pare va ser arrestat pels presumptes delictes de maltractaments en àmbit familiar i contra la salut pública, després del que ha passat a la disposició del Jutjat de Guàrdia. La Generalitat Valenciana ha assumit la tutela de la xiqueta, mentre que un familiar s'ha fet càrrec de l'altre fill.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento