Valcárcel (PP) diu que el seu paper organitzador en el Congrés de 2008 era polític i es desmarca de la factura impagada
Valcárcel (PP) diu que el seu paper organitzador en el Congrés de 2008 era polític i es desmarca de la factura impagada FLICKR CORTS

Abans de comparéixer en la comissió d'investigació de les Corts que investiga la gestió en Fira València ha assenyalat davant els mitjans que el seu treball estava relacionat amb els compromissaris, les ponències i les seues esmenes, els ponents i "a partir d'ací es va acabar el que es donava".

Segons ha dit, és "absurd" pensar que el president del comité decideix en quina ciutat se celebra i ell "ja tenia bastant que fer i no tenia temps per a aquestes qüestions" que, a més, no li corresponien.

Sobre el cost del conclave, ha indicat que ho sabia i no va tindre "absolutament cap relació ni a l'hora de veure què es contracta, on es contracta o qui són els actors, res, absolutament res" perquè "una qüestió és la purament administrativa d'un partit i una altra molt diferent és la política" i ell estava en aquesta última.

Valcárcel no ha volgut valorar per què no es va pagar dins del termini i en la forma escaient, ha indicat que es va assabentar per la premsa que existia una reclamació judicial. "Què diu el PP? Doncs el que vostés saben, que el PP entén que hi ha un contracte no firmat, verbal, on la compensació vé per via publicitat, jo que sé, comprendran vostés que jo per què he d'entrar ací", ha indicat.

Consulta aquí más noticias de València.