Els grups en Les Corts expressen les seues condolences per la mort de Luisa Pastor, expresidenta de Diputació d'Alacant
Els grups en Les Corts expressen les seues condolences per la mort de Luisa Pastor, expresidenta de Diputació d'Alacant PP SAN VICENTE DEL RASPEIG

Abans de les seues intervencions en el ple de la cambra autonòmica, diputats de cada grup han tingut paraules de record per a la dirigent del PP. Des del seu partit, Juan Carlos Caballero ha apuntat que "hui es despedeix una dona que va entregar gran part de la seua vida a treballar per als altres. Descansa en pau".

Per part de Compromís, Graciela Ferrer, s'ha sumat a les condolences per la defunció de l'expresidenta de la corporació provincial alacantina, que ha dirigit a la família, amics i companys.

Antonio Woodward, de Cs, ha expressat així mateix el pesar per la "pèrdua d'una figura com Luisa Pastor", i així ho ha traslladat a familiars i propparents. El parlamentari de Podem Josep Almeria ha mostrat les seues condolences, a títol personal, per la defunció de Pastor, amb qui va tindre relació personal i institucional, i també les del seu grup.

D'igual manera, Clara Tirado (PSPV) s'ha sumat a eixes condolences, també a manera personal i en nom del seu grup parlamentari.

L'expresidenta de la Diputació d'Alacant i exalcaldessa de Sant Vicent del Raspeig, Luisa Pastor, ha mort aquest dimecres als 69 anys, segons ha informat el PP d'aquesta localitat alacantina en el seu compte oficial de Twitter.

Pastor, viuda del que fóra conseller de Medi ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda, José Ramón García Antón, va ser alcaldessa de Sant Vicent del Raspeig entre 2001 a 2015 i primera dona presidenta de la Diputació d'Alacant, càrrec que va exercir entre els anys 2011 i 2015.

Els seus companys de partit d'aquesta localitat han destacat la seua "enorme capacitat de treball, entrega i amor" pel seu poble que és "el millor llegat" que els deixa. "Gràcies, Luisa. Gràcies, alcaldessa", assenyala el tweet.

D'igual manera, des del PP d'Alacant han mostrat l'"enorme tristesa" de tot el partit de la província per la defunció Pastor i han destacat el seu reconeixement a "la seua enorme figura".

Des de la Diputació d'Alacant han transmès la seua més sentit condol per la defunció de Luisa Pastor i les seues condolences als familiars i amics de la qual fóra alcaldessa de Sant Vicent del Raspeig, diputada provincial i presidenta de la institució alacantina.

El president del Govern provincial, César Sánchez, i la resta de membres de la corporació han mostrat la seua pena i tristesa davant la notícia i han traslladat el condol als seus propparents.

BANDERES A MITJA ASTA

En senyal de dol, les banderes exteriors del Palau Provincial onejaran a mitja asta durant tres dies, mentre que les de l'interior de l'edifici lluiran un crespó negre.

César Sánchez ha recordat la "important" tasca de Pastor al capdavant de la Diputació d'Alacant, "institució en la qual ha deixat una inesborrable emprempta que perdurarà en el temps, en els seus pobles i en les seues gents", ha subratllat.

El màxim responsable del Govern provincial ha manifestat tot el seu afecte a "una persona que es caracteritzava pel seu to conciliador i dialogant, que sempre tenia una paraula amable per a tothom i la tenacitat de la qual, bona gestió i dedicació a la vida pública serà recordat sempre".

Consulta aquí más noticias de València.