El sindicat subratlla, en un comunicat, que aquesta convocatòria ha sigut possible després de la firma de l'Acord de millora d'ocupació al març de 2017, ampliat al març de 2018 per el II Acord de millora. Eixos pactes han permès, per a CCOO, "acabar amb les restriccions a l'ocupació

fixades pel govern estatal des de 2010 i és una mesura fonamental de reversió de retallades en el sector públic".

En aquesta línia, emfatitzen que "serà la major Oferta d'ocupació de les últimes dècades, 13.000 vacants en quatre anys, xifra que suposarà baixar sensiblement l'índex de temporalitat, el percentatge de professorat interí, que en una molt alta proporció podran accedir a una vacant com a funcionariat de carrera".

A més, continuen, "milers de persones d'altres sectors o en l'atur tindran una oportunitat verdadera d'accés a una ocupació pública com a funcionaris i funcionàries de carrera".

La federació ha encetat una campanya d'informació sobre el model d'oposició, oberta a totes les persones aspirants. La primera de les jornades informatives per a resoldre dubtes i recolzar als candidats tindran lloc a València el 28 d'abril i Alacant l'11 de maig.

Igualment, la FE CCOO PV habilita des de hui el correu Ccootajuda@pv.ccoo.es per a resoldre dubtes i problemes sobre el procediment.

Consulta aquí más noticias de València.