Puig fixa com a objectiu prioritari el turisme japonés
Puig fixa com a objectiu prioritari el turisme japonés GVATURISME

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es fixa com a "objectiu prioritari" l'impuls del mercat turístic japonés i ha instat a aprofitar les entrades que realitza al país per Madrid i Barcelona.

Segons ha explicat Puig, qui ha participat en un esmorzar amb operadors turístics que han conegut de prop l'oferta de la Comunitat Valenciana per a potenciar la presència dels turistes japonesos en l'autonomia, el turisme del país asiàtic entra principalment per Barcelona, per la seua situació geogràfica, i ha afegit que si l'AVE acaba relativament prompte, la Comunitat se situa en un hinterland entre Madrid i Barcelona i cal aprofitar eixes dos entrades.

En aquests moments, la Comunitat ofereix "enormes possibilitats i atractius", que ha advocat per aprofitar, per la qual cosa ha dit que la idea és situar-la entenent els japonesos, oferint productes concrets com turisme cultural, paisatgístic, de ciutat, de compres i esportiu.

Un "potencial enorme"

La Comunitat Valenciana va a multiplicar en el termini d'uns anys, tenint en compte el creixement exponencial del turisme japonés, àmpliament els visitants actuals perquè hi ha un "potencial enorme" que considera que no s'ha visualitzat.

Puig ha anunciat que en el mes de setembre hi haurà una visita de familiarització d'uns 40 operadors turístics japonesos ja que és conscient que el turisme japonés és bastant "irrellevant" a la Comunitat Valenciana per al potencial que té.

Consulta aquí más noticias de València.