Comunitat Valenciana

Barcala proposa Ciutadans entrar en l'equip de Govern d'Alacant per a "fer el que cal fer"

  • El nou alcalde de la ciutat d'Alacant, el 'popular' Luis Barcala, ha estès la mà aquest dijous, en el seu discurs d'investidura, al grup municipal de Ciutadans per a "explorar" la possibilitat de treballar junts l'any que resta de mandat per a "fer el que cal fer".
Luis Barcala en imatge d'arxiu
Luis Barcala en imatge d'arxiu
Europa Press
Luis Barcala en imatge d'arxiu

Barcala s'ha convertit alcalde en la sessió d'investidura celebrada aquest dijous en la qual la socialista Eva Montesinos només ha aconseguit recaptar 14 dels 15 vots que necessitava (Compromís i Guanyar) per a la majoria absoluta que li permetera substituir el seu antecessor, Gabriel Echávarri. L'ex de Podem i no adscrita, Nerea Belmonte, ha votat en blanc. El PP ha accedit a l'Alcaldia, així, per ser la força més votada en les eleccions de maig de 2015.

En el seu parlament al ple, ja com a alcalde, Barcala ha recalcat que "no hi ha temps per a grans plans i grans obres" i, per açò, ha reclamat "ser realistes i pràctics i resoldre problemes quotidians". Ha agraït als seus companys i família el suport i ha afegit que "poc importa el com i el per què" i que "només importa el per a que i mirar al futur".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento